Louis CK på fallitens rand efter rost webserie – sender appel til publikum

Louis CK på fallitens rand efter rost webserie – sender appel til publikum

Flere og flere satser på alternativ distribution af deres film- og serieprojekter uden mellemmænd. Det sparer tid og penge – men omvendt er man også streng afhængig af, at folk faktisk gider betale for det, man sender ud.

Louis CK’s webserie ‘Horace and Pete’ har begejstret både anmeldere og seere (den har en score på 8,9/10 på IMDb), men der er ikke nok, der har været villige til at betale for at se serien, som koster 33 kr. for første afsnit, 13 kr. for det andet og 20 kr. for de resterende otte.

Den manglende interesse har skubbet CK ud i finansielle problemer, fortæller han i Howard Sterns radioprogram. Han har måttet betale omkostningerne for de første fire episoder, og det har kostet ham omkring 13 mio. danske kroner, som ikke er blevet tjent ind. »Jeg er ikke en rig fyr. Jeg har ikke et ton af penge sparet op«, fastslår han.

Louis CK prøver nu at appellere til publikum om at betale for at se hans serie: »Det er en god serie. Den er seriøst deprimerende, den får folk til at græde. Den er ikke ligesom nogen anden serie, du har set… Giv det nogle afsnit for at vænne dig til det, og hvis du når til enden, så vil du elske det«.

Læs mere: Anmeldelse af ‘Horace and Pete’

Læs mere: Louis C.K. har lavet det mest radikale serieafsnit, vi længe har set

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af