Lyt til Soundvenue Filmcast: Susanne Biers ‘Natportieren’, ‘Silicon Valley’ sæson 3 og nørdernes hævn anno 2016

Lyt til Soundvenue Filmcast: Susanne Biers ‘Natportieren’, ‘Silicon Valley’ sæson 3 og nørdernes hævn anno 2016

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Denne udgave af Soundvenue Filmcast handler om to serier, der dårligt kunne være mere forskellige.

’The Night Manager’ – eller på dansk: ’Natportieren’ – er noget så usædvanligt som en udenlandsk serie, der har fået den eftertragtede position kl. 20 på DR1 søndag aften. Det er en spionserie efter John Le Carré-forlæg med Tom Hiddleston og Hugh ’Dr. House’ Laurie i hovedrollerne, og så er der da også et markant dansk islæt: Susanne Bier har instrueret alle seks afsnit.

Podbokserne stikker som en bi til Biers tv-debut, for er serien den danske instruktørs comeback efter forbierne ’Serena’ og ’En chance til’, hvordan klarer hun springet fra melodramaet til spionthrilleren, og kører Tom Hiddleston sig i stilling til at blive den nye James Bond?

Derefter går turen til technørdernes mekka i USA, Silicon Valley. Tredje sæson af HBO-serien om de driftige übergeeks fra Pied Piper er på vej med nye vanvittige indfald som eksplicit dyresex og The Conjoining Triangles of Succes. Holder serien niveauet, og hvad er nørdens position i populærkulturen her 32 år efter ’Revenge of the Nerds’?

Soundvenue Filmcast nørder igennem, men allerførst vender trioen det nyligt offentliggjorte Cannes-program, ligesom de kommer omkring den faste hurtigrunde og streaminganbefalinger på 30 sekunder.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af