Mel Gibson skal instruere Kurt Russell og Kate Hudson i ny serie baseret på ‘Gangs of New York’-forfatters bog

Mel Gibson skal instruere Kurt Russell og Kate Hudson i ny serie baseret på ‘Gangs of New York’-forfatters bog

Efter en uheldig episode med spiriturskørsel i 2006, hvor han også fik udtrykt sig i antisemitiske vendinger, har Mel Gibson til en vis grad været udelukket fra det fine selskab i Hollywood. Det til trods for at have kritikerroste film som ‘The Passion of the Christ’, ‘Braveheart’ og ikke mindst ‘Apocalypto’ på instruktør-cv’et.

Noget tyder dog på, at Hollywood er ved at tilgive Mel Gibson, der slog igennem i 80’erne med hovedroller i ‘Mad Max’-trilogien i ‘Lethal Weapon’-filmene. Gibson er snart aktuel med ‘Blood Father’, hvor han spiller hovedrollen, og som instruktøren bag ‘Hacksaw Ridge’, en Anden Verdenskrigsfilm med Vince Vaughn og Sam Worthington på rollelisten.

Og nu vender Gibson altså tilbage til serieland, hvor han skal instruere blandt andre Kurt Russell og Kate Hudson i ‘The Barbary Coast’. Serien er baseret på en bog af forfatteren Herbert Ashbury, der også har skrevet ‘Gangs of New York’, der som bekendt blev til en film af Martin Scorsese. Gibson spiller også selv med i ‘The Barbary Coast’, der handler om guldfeber-dagene i San Francisco i 1849, og den kriminalitet, der opstod i kølvandet på guldjagten.

Med Mel Gibson som instruktør og et så lovende materiale at arbejde ud fra er det svært ikke at blive begejstret over ‘The Barbary Coast’, der dog nok ikke får premiere før næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af