Golden Globes: Se Ricky Gervais’ og Mel Gibsons akavade og delvist censurerede genforening

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 2010 var Mel Gibson blandt de mange celebs, der fik Ricky Gervais’ kærlighed at føle under komikerens første værtsskab for The Golden Globes.

»I hope I haven’t offended anyone. It’s not my fault«, sagde han og pegede på sin drink: »I like a drink as much as the next man. Unless the next man is Mel Gibson«.

Her seks år senere stod Gervais og Gibson så ansigt til ansigt på scenen ved 2016-udgaven af prisuddelingen, og den britiske provokatør gjorde intet for, at det ikke skulle blive akavet.

»Det er pinligt for os begge to. Jeg skyder skylden på NBC. Mel skyder skylden på… Vi ved, hvem Mel skyder skylden på«, sagde aftenens vært med reference Gibsons famøse rant mod jøder.

Derefter prøvede Gervais hårdt at finde på noget sødt at sige om skuespilleren – det krævede en parallel til Bill Cosby – og mod slutningen af deres møde stillede han den australske skuespiller et spørgsmål, der blev bortcensureret fra tv-udgaven. Spørgsmålet var følgende:

»What the fuck does ‘sugar tits’ even mean?« – en reference til episoden i 2006, hvor Mel Gibson blev stoppet stærkt beruset i sin bil og kaldte den kvindelige politibetjent for »sugar tits«.

Mel Gibson har – forståeligt nok – svært ved at holde et straight face, men heldigvis er han jo en god skuespiller.

Læs også: Se alle Golden Globe-vinderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af