‘Mr. Robot’ vender tilbage – se den første, revolutionskåde teaser for sæson 2

‘Mr. Robot’ var en af sidste års største positive overraskelser. Serien handler om det deprime hackergeni Elliot (Rami Malek), der bliver rekrutteret af den mystiske Mr. Robot (Christian Slater) til at få den altdominerende konglomerat E Corp ned med nakken ved hjælp af binær kode og masser af snarrådighed.

Første sæson var en skæv og stilsikker affære, der mod slutningen åbenbarede et par massive twists, som det bliver ekstremt spændende at se, hvordan den følger op på i sæson 2.

Nu har vi fået den første teaser, der dog ikke afslører meget konkret om Elliot tilstand. Til gengæld sætter den en stemning af anarkisk revolutionslyst med Elliots konspiratoriske diagnose af magtens kvælende vælde, som fortjener at blive omstyrtet, indhyllet i en vellavet associativ montage.

Premieredatoen er endnu ikke fastsat, men det bliver i løbet af sommeren. Herhjemme har man måttet ty til amerikansk Hulu for at se ‘Mr. Robot’, og vi kan kun håbe, at en af de danske streamingtjenester snart gør alle den tjeneste at købe en af tidens bedste dramaserier hjem.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af