Se Benedict Cumberbatch og Mads Mikkelsen i første trailer for Marvel-satsningen ‘Doctor Strange’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I nat dansk tid landede endelig første trailer for Marvels ‘Doctor Strange’, hvis cast består af navne som Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams (‘True Detective’, ‘Spotlight’), Michael Stuhlbarg (‘Boardwalk Empire’), en skaldet Tilda Swinton og naturligvis: Mads Mikkelsen, der spiller en skurketroldmand i filmen.

Man skal ikke blinke for meget, hvis man vil være sikker på at se danskeren i fuldt skurkeantræk, men han kan spottes 1.20 og 1.24 minutter inde i traileren – uden at vi dog får en større fornemmelse for hans karakter, ud over at han besidder voldsomme mørke kræfter og ikke vil Doctor Strange det godt.

Filmen om superhelte-troldmanden Doctor Strange fra Marvels tegneserieunivers har været undervejs siden 80’erne, men processen begyndte først for alvor at rykke, da Benedict Cumberbatch blev castet til rollen i 2014. I november sidste år begyndte de første optagelser i november, og nu er filmens første, længe ventede trailer her altså.

‘Doctor Strange’ er historien om hjernekirurgen Stephen Strange, der efter en alvorlig trafikulykke opdager en skjult verden fyldt med magi. Og film som ‘Inception’, ‘The Matrix’ og ‘Batman Begins’ (med Tilda Swinton som mentor a la Liam Neeson) popper uværgerligt op på nethinden, når man ser traileren ovenfor.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af