Se den første trailer til ‘Rogue One: A Star Wars Story’ med Mads Mikkelsen og Felicity Jones

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med gigantsuccesen ‘Star Wars: The Force Awakens’ har Disney og Lucasfilm selvtilliden i orden forud for premieren på ‘Rogue One: A Star Wars Story’ til december.

Filmen er den første af, formentlig, mange ‘Star Wars’-spinoffs og har Felicity Jones i hovedrollen som en ustyrlig rebel, der tilslutter sig en mission for at stjæle til planerne til Dødsstjernen.

Den første, meget ventede trailer er netop landet, og det ligner en film i samme ånd, tone og hæsblæsende fabulerende tempo som filmene i den officielle trilogi. Også her er der fokus på en ung outsider, der kommer til at spille en vigtig rolle i kampen mod Imperiet.

Som bekendt har Mads Mikkelsen en rolle i filmen, men til vores store skuffelse er han ikke at finde i traileren, med mindre da han gemmer sig bag en af de mange masker…

Også Ben Mendelsohn, Diego Luna, Riz Ahmed, Donnie Yen og Forest Whitaker (som en Yoda-agtig mentor, ser det ud til) er på rollelisten, og de har til gengæld fået plads i traileren. Folkene bag filmen gemmer åbenbart det bedste til senere hen!

I instruktørstolen sidder Gareth Edwards, der slog igennem med den befriende anderledes scifi-film ‘Monsters’ og siden fik en fiasko med ‘Godzilla’. Forhåbentligt er ‘Rogue One: A Star Wars Story’ hans store gennembrud på blockbusterskalaen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af