Se den nye trailer for Richard Linklaters opfølger til sin egen highschool-klassiker, ‘Everybody Wants Some!!’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er 23 år siden, at Richard Linklaters klassiske college-film ‘Dazed and Confused’, der var sat i 70’erne og var med til at kickstarte karrieren for en på det tidspunkt mindre kendt Matthew McConaughey, fik premiere.

Nu er den åndelige opfølger ‘Dazed and Confused’ dog på vej. ‘Everybody Wants Some!!’ handler om en gruppe venner, der befinder sig i stadiet mellem barndom og voksenalderen og bruger tiden på at feste løs, score damer og spille bordtennis. For et par uger siden fik vi en trailer for filmen, men allerede nu er der kommet én til.

I Linklaters nye skildring af college-livet befinder vi os i 80’erne, og ud fra den nye trailer må man sige, at det er lykkedes rimeligt godt at skabe karakterer fra det årti – der i al fald ualmindeligt mange fyre med et fint lille overskæg.

‘Everybody Wants Some!!” får amerikansk premiere i næste uge, men afventer stadig en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af