Se traileren til den hypede dokumentar ‘Weiner’ om massivt skandaleramt politiker

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 2011 gennemgik den amerikanske politiker Anthony Weiner en dick pic-krise så altødelæggende, at den ville få Michael Dyrby til at ånde lettet op. I 2013 prøvede han alligevel at stille op som New Yorks borgmester, men måtte at erfare, at nogle politiske fadæser aldrig vil blive glemt.

Da Josh Kriegman og Elyse Steinbergs dokumentar om Anthony Weiners comeback fik premiere på Sundance, blev den en af de mest hypede film, og Indiewires anmelder kaldte den for »den bedste dokumentar om en politisk kampagne, der nogensinde er lavet«. Den vandt også den fornemme Sundance Grand Jury Price, og der er dermed skyhøje forventninger til det intime og nærgående portræt af Weiner.

Der er fart over feltet i traileren, hvor der bandes og svovles, mens der øves undskyldningstaktikker og tackles skandalesøgende reportere. Og det kan være svært for selv den bedste at holde temperamentet i skak, når man bliver kaldt en »scumbag«. At råbe »It takes one to know one, jackass!« er vel næppe den rette reaktion for en kommende borgmester.

‘Weiner’ har ikke fået en dansk premieredato, men mon ikke dokumentaren, der lever højt på fuld adgang til Weiners kampagne, rammer dansk jord på et tidspunkt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af