Skaberne bag ‘Fargo’ og ‘The Diary of Teenage Girl’ lander store filmprojekter med sci-fi og homorettigheder

Skaberne bag ‘Fargo’ og ‘The Diary of Teenage Girl’ lander store filmprojekter med sci-fi og homorettigheder
Kirsten Dunst i 'Fargo' sæson 2

‘Fargo’-serieskaberen Noah Hawley formåede at tage en nærmest perfekt film og gøre den til et bjergtagende seriemesterværk, der har høstet stjerner og hæder. Marielle Heller debuterede sidste år med ‘The Diary of a Teenage Girl’ om en ung kvindes seksualitet i en film, der markerede en usædvanligt stærk og vellykket debut. Og nu har de begge linet deres nye projekter op.

Noah Hawley er ifølge Deadline.com blevet knyttet til sci-fi-filmen ‘Man Alive’, der bliver hans debut som filminstruktør. Hvad filmen, skrevet af den ukendte manuskriptforfatter Joe Greenberg, kommer til at handle om, er uvist, men det bliver altså med en visionær filmskaber i førersædet.

Heller skal i en noget anden boldgade instruere en filmatisering af HBO-dokumentaren ‘The Case Against 8’. Dokumentaren handlede om kampen for at annullere forbuddet mod homoægteskaber i Californien og fulgte en række af de prominente aktører. The Hollywood Reporter bekræfter, at Heller både skal instruere og forfatte filmen, hvis forlæg har vundet priser og stor anerkendelse.

Både Hawley og Heller har dog også andre projekter undervejs. Heller er i spil som instruktør på den J.J. Abrams-producerede ‘Kolma’, hvor ‘The Force Awakens’-skuespilleren Daisy Ridley indtager en hovedrolle. Hawley er tilknyttet den X-Men inspirerede tv-pilot ‘Legion’ og miniserien ‘Cat’s Cradle’ – udover at skulle påbegynde ‘Fargo’s tredje sæson for FX.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af