‘The Walking Dead’-fan starter underskriftsindsamling for at råde bod på udskældt sæsonfinale

Har du ikke set ‘The Walking Dead’ sæson 6 til ende, bør du kun læse videre, hvis du er ligeglad.

Kunden har altid ret, lyder det velkendte service-mantra, men nogle gange kan kunden blive så krævende, at det er svært at leve op til.

En sådan kunde er Mason Cade Parker, der på Change.org har startet en underskriftindsamling for at få afsløret, hvem Negan dræbte i sæsonafslutningen på ‘The Walking Dead’.

Sjette sæson af serien sluttede med rocker-bossen Negans brutale mord på…. Ja, det afslørede serien ikke, og den efterlod således en cliffhanger af dimensioner, som mødte hård kritik fra de fleste fans og anmeldere.

Newzealandske Mason Cade Parker er således langt fra alene med sin utilfredshed, men han er den eneste, der har omsat sine ord til handling i indsamlingen, hvor han ønsker »enten en episode mellem sæson 6 og 7 eller en kort R-rated webisode, der viser os drabet i al dens blodige herlighed. Én af disse er fine, så længe de bliver udgivet før den 30. maj«.

Underskriftindsamlingen har i skrivende stund nået 4395 ud af de 5000 underskrifter, der skal til, før han vil sende indsamlingen til AMC. Realistisk set må han og alle andre dog nok vente med svaret, til serien vender tilbage med syvende sæson i oktober 2016.

Læs også: De bedste ting ved den nye sæson ‘The Walking Dead’ – og de mest skuffende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af