‘Bojack Horseman’ sæson 3 har fået premieredato og første teaser, hvor anmelderne får hug

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix’ animationsserie ‘Bojack Horseman’ vender tilbage til Netflix, når tredje sæson får premiere på streamingtjenesten 22. juli. I seriens tredje sæson skal BoJack føre kampagne for en Oscar-nominering for sin rolle i ‘Secretariat’ – som han dog blev skamløst fjernet fra – og bakser generelt stadig med sin stjernestatus, søgen efter mening og nasseren Todd.

Serien har modtaget spandevis af ros, og anden sæson har en score på 90 hos Metacritic, og en freshrating på 100 procent hos Rotten Tomatoes. Men alligevel er BoJack Horseman temmelig ligeglad med, hvad anmelderne siger, som det fremgår af den første teaser.

Vi kan ikke vente med at se den nye sæson af ‘BoJack Horseman’, som vi har kåret som en af de sjoveste serier på Netflix lige nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af