Deadpool crasher sin egen Honest Trailer – slagter voice-overen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Normalt dominerer voiceoveren enerådigt Screen Junkies’ Honest Trailers, og de veloplagte svinere står humoristisk uimodsagte. Men er der én, der selv skal være med i løjerne, så er det selvfølgelig den fandenivoldske Deadpool.

Derfor crasher han da også den ærlige trailer til sin egen film, som han glædeligt dissekerer sammen med voice-overen, indtil denne kommentar lyder fra sidstnævnte: »Where they will beautifully make fun of all the superhero genre clichées, while giving you the same old conventional love story and a by-the-numbers revenge plot we’ve seen a million times before«. Og dén pointe falder ikke i god jord hos Deadpool.

En ret unik Honest Trailer, der klart er et kig værd. Og det kommer ikke til at ske igen, formaner Deadpool: »Don’t ask me to this again for ‘Deadpool 2’!«.

Læs mere: ‘Deadpool 2′ er på vej med Ryan Reynolds i front og samme hold bag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af