‘Ghostbusters’ får en ny trailer – kvindekvartetten i spøgelsesnærkontakt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vrimler med spøgelser i den nye trailer til ‘Ghostbusters’-rebootet, hvor Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon og Leslie Jones skal bekæmpe en ny trussel i New York City, der bliver ledt an af gespenster og genfærd.

De videnskabeligt kløgtige heltinder er for alvor i konflikt med spøgelserne i den nye trailer, hvor en ond ånd hærger en rockkoncert, deres bedårende assistent, spillet af Chris Hemsworth, bliver besat, og Leslie Jones’ karakter mærker vægten på sine skuldre fra et skræmmende stort væsen – »Don’t piss of the ghost«.

»Something big is gonna happen« varsler Kristen Wiig, og vi håber hun får ret, når ‘Ghostbusters’ får premiere i de danske biografer den 14. juli. Første trailer mødte en del kritik – lover den nye bedre? Se og døm selv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af