John Oliver kæmper for skrigende nøgler og bukser af brød i ‘How Is This Not a Thing’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

John Oliver har i sit HBO-show ‘Last Week Tonight’ længe haft segmentet ‘How Is This Still a Thing?’, hvor han går til angreb på fænomener, ting og tendenser, der for længst burde være lagt i graven. Columbus Day, Pennies og Hollywoods Whitewashing har blot været nogle af dem.

Men i en web exclusive har Oliver nu vendt tingene på hovedet og slår et slag for innovation og iværksættelse, når han har præsenterer segmentet: ‘How Is This Not a Thing?’. Og ifølge Oliver er der mange, mange idéer, der mangler at blive »thingified«, som han kalder det.

Vi mangler en nøgle, der skriger som en baby, når man er ved at glemme den, og en måde at blinke på, hvor det ikke ser ud, som om man foreslår en trekant. Og så slår Oliver et slag for bukser lavet af brød, som han tydeligvis desperat mangler i sin hverdag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af