Ryan Gosling bliver fanget med bukserne nede af Russel Crowe i ny trailer for ‘The Nice Guys’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Nice Guys’ bliver vist på årets Cannes-festival, der starter på onsdag. Filmen, der har Ryan Gosling, Russell Crowe og Kim Basinger på rollelisten, deltager dog ikke i hovedkonkurrencen, men vises udenfor konkurrence, akkurat ligesom Woody Allens ‘Cafe Society’, der er valgt som årets åbningsfilm.

Den sidste trailer for ‘The Nice Guys’ er nu landet, og der er tale om en lang én af slagsen på hele tre minutter – startende med Ryan Gosling, der på akavet vis bliver fanget med bukserne nede af Russell Crowe.

‘The Nice Guys’ er instrueret af Shane Black, der senest instruerede ‘Iron Man 3’ i 2013. Black er dog som instruktør mest kendt for sit debutværk, ‘Kiss Kiss, Bang Bang’ med Robert Downey Jr. og Val Kilmer – en film, der i stil og humor virker til at minde meget om ‘The Nice Guys’. Før han slog igennem som instruktør, var Black et stort navn som manuskriptforfatteren bag ‘Lethal Weapon’-filmene, ‘The Last Action Hero’ og ‘The Last Boy Scout’.

‘The Nice Guys’ foregår i Los Angeles i 1977, hvor privatdetektiven Holland March (Gosling) og mafiatypen Jackson Healy (Crowe) er nødt til at arbejde sammen for at opklare en sag om en forsvundet pige og en tilsyneladende urelateret pornostjernes død. Undervejs i deres efterforskning opdager de en chokerende konspiration, der når helt op i de højeste magtlag.

Filmen rammer de danske biografer 9. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af