Se Paul Rudd og Selena Gomez i den første trailer til Netflix-filmen ‘The Fundamentals of Caring’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Fundamentals of Caring’, debutfilmen af den tidligere ‘Late Show with David Letterman’-producer Rob Burnett, var en af de sidste film, der blev vist på årets Sundance Festival.

Filmen er baseret på en roman af Jonathan Evision, og har Paul Rudd, Craig Roberts (‘Neighbours’, ’22 Jump Street’), Selena Gomez og Jennifer Ehle (‘Zero Dark Thirty’, ‘The King’s Speech’) på rollelisten.

‘The Fundamentals of Caring’ handler om Ben (Rudd), en pensioneret forfatter, som får job som plejer efter en personlig tragedie. Efter seks ugers træning møder Ben sin første klient, Trevor, en bandende 18-årig med muskeldystrofi. Mens de to døjer med hver deres lammelse – Trevor fysisk og Ben psykisk – tager de to på en improviseret roadtrip til alle de steder, som Trevor er blevet besat af, når han har siddet og set lokale nyheder – inklusive den hellige gral: Verdens dybeste hul.

På vejen samler de en rapkæftet runaway (Gomez), og en kommende mor, op. Begge tester Ben og Trevors overlevelsesevner uden for deres egen trygge tilværelse, da de lærer at forstå vigtigheden af håb og ægte venskab i en film, som vel godt kunne tænkes at være inspireret af det franske hit ‘De uovervindelige’.

‘The Fundamentals of Caring’ får premiere på Netflix den 24. juni.

Læs også: Ni klip, der beviser, at Paul Rudd altid er sjov – altid!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af