Ni klip, der beviser, at Paul Rudd altid er sjov – altid!

Paul Rudd trækker i superheltetøjet, når ’Ant-Man’ får premiere i morgen, og næste uge er han aktuel som bad boy i Netflix’ ’Wet Hot American Summer’. Benyt lejligheden til at læne dig tilbage og nyde den hæmningsløse drengerøvskomiker på slap line.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Fodret som en fugleunge

Den folkekære Paul Rudd udsætter gerne sig selv for lidt af hvert i den gode sags tjeneste, hvilket ’Night of Too Many Stars’ giver et udmærket, og ganske klamt, eksempel på. Jon Stewart var vært på velgørenhedsshowet i New York til fordel for autisme, hvor Rudd deltog i segmentet ’Wheel of Rudd’. Her fik tilfældige publikummer blandt andet lov til at fodre skuespilleren som en fugleunge. Klippet taler for sig selv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Lip sync-kongen

Paul Rudd var med, da Jimmy Fallon med ’The Tonight Show’ præsenterede konceptet ’Lip Sync Battle’ for første gang. Rudd lægger hårdt ud med sin lip sync til Tina Turners ’You Better Be Good To Me’ og vælter studiet, da han efterfølgende slagter Queens ’Don’t Stop Me Now’. Måske kan Rudd tage ære for, at ’Lip Sync Battle’ er blevet et fænomen. Der er i hvert fald ingen tvivl om, hvem premiere-vinderen er.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Ville du knalde Paul Rudd for en dollar?

Det spørgsmål tager den højtråbende komiker Billy Eichner Paul Rudd i hånden for at få svar på blandt tilfældige new york’ere. Sketchen spiller på Rudds bedrageriske udseende som den pæne dreng i klassen.

Ku’ du godt?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. En skæv pressetur

Presseture med stjernerne kan være umådeligt kedelige. Journalister fra alle verdenshjørner står i kø for at stille de samme spørgsmål til skuespillere der er kontraktligt forpligtede til at promovere et produkt.

Derfor under man godt Jason Segel og Paul Rudd at vende tingene på hovedet under interviewene på filmen ’I Love You Man’ og lave lidt sjov med formatet. I klippet ovenfor er den komiske duo tydeligt skæve, og i dette interview går legen på prutter. Everybody loves a fart-joke.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Bring out The Rudd!

’Ant-Man’ er over os, og da Seth Meyers i sit ’Late Show’ præsenterede aftenens program, der inkluderede en gæsteoptræden fra Paul Rudd, blev han afbrudt af en ubehøvlet gæst, der vil have ’The Rudd’ på banen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Bacon-sodavand hos Fallon

Paul Rudd er endnu engang med, når Jimmy Fallon introducerer en nyt spil. Denne gang hedder legen ’DRINKO’ – og den går ud på, at man skal slippe sin disk ned i DRINKO og derefter drikke det bæger, disken lander i. Det lyder måske ikke så slemt, men blandt de eksotiske drinks kan man også være så heldig at lande i eddikelage, bacon-sodavand eller sovs. Bliver Rudd-drukspillet en ny ’Lip Sync Battle’?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Spøgefuglen

Paul Rudd har været gæst hos Conan O’Brien 13 gange, og når han er ude med en ny film, udsætter han Conan for det samme nummer hver gang. Han præsenterer et klip fra sin nye film, men viser i stedet et klip fra den forfærdelige ’E.T.’-inspirerede ’Mac and Me’.

Se sammenklippet ovenfor. Det bedste er næsten efterspillet, hvor Rudd sidder tilbage med deadpan-ansigt, mens Conan ryster på hovedet.

For nyligt skete det så igen i forbindelse med ’Ant-Man’, dog med et lille twist.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Tungeslasker extraordinaire

Andy Samberg tager sin nye kæreste med hjem for at møde sin familie i denne ’Saturday Night Live’-sketch, som Paul Rudd var med til at starte i 2008.

Konteksten for dette klip fra 2014 er historien om NFL-spilleren Michael Sam, der kyssede sin mandlige kæreste på live-tv, hvilket forargede en række amerikanske medier. ’SNL’ svarede igen, og Rudd gengiver sin oprindelige rolle 1.55 minutter inde. Resultatet er… forstyrrende. Men sjovt!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. En våd og varm amerikansk sommer

Vi kommer full circle med Paul Rudd i dette sammenklip over hans største øjeblikke fra ’Wet Hot American Summer’, hvor han i rollen som Andy for alvor demonstrerede sit komiske talent. Bagefter scorede han rollen i ’Venner’, og derefter kom Judd Apatow ind i billedet. Resten er historie.

Tjek også traileren til ’Wet Hot American Summer: First Day of Camp’, der er en otte afsnit lang prequel-serie med et latterligt stjernespækket cast, og som får premiere på Netflix 31. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af