Se Pierce Brosnan som psykopatisk narkohandler – sælger verdens værste stof i første trailer for ‘Urge’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter et par årtier som the good guy i 007-franchisen er Pierce Brosnan nu endelig ved at være klar til at at udforske en mindre godsindet karakter. I første trailer for hans nye film, ‘Urge’, kan vi se lidt af det vanvid, hans karakter besidder.

Den tidligere Bond-helt spiller en narkohandler kendt som The Man, en slesk, solbrillebeklædt smooth criminal, der giver nogle intetanede unge newyorkere deres livs trip – på mere end én måde. Da gruppen rejser afsted på ferie i et tropisk paradis, får de muligheden for at prøve et sjældent, eksperimenterende nyt stof.

Der er kun ét catch: De kan kun prøve det én gang. Efter deres livs bedste nat er gruppen selvfølgelig hooked. Så de ignorerer rådet og ender med at tage stoffet igen. Kun én fra gruppen følger anbefalingen, og han erfarer snart, at han er den eneste, der ikke er ved at blive fuldstændig sindssyg.

Kun Brosnans karakter kan redde gruppen, men han er ikke nem at overtale. Eller billig. Det, der skulle have været til en rejse til paradis, ender nærmere som en tur til helvede.

‘Urge’ får amerikansk biografpremiere den 3. juni, mens det endnu er usikkert, om filmen rammer danske biografer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af