Shia LaBeouf indtager hovedrollen i ny film om Björn Borg og John McEnroe instrueret af Janus Metz

Man kan næsten undre sig over, at den her film ikke er lavet før, for historien om den årelange rivalisering mellem tennislegenderne Björn Borg og John McEnroe virker som skrevet til det store lærred.

Spillefilmen ‘Borg/McEnroe’ er netop annonceret på filmfestivalen i Cannes, og den giver samtidig danske Janus Metz den første tur i instruktørstolen på en fiktionsspillefilm. Metz har tidligere instrueret blandt andet den prisvindende krigsdokumentar ‘Armadillo’ og et afsnit af ‘True Detective’.

»’Borg/McEnroe’ er en utrolig stærk historie, som dykker ned i to ekstremt dynamiske personligheder i en meget vigtig og omvæltende periode af deres liv«, siger Janus Metz i en pressemeddelelse om filmen, der starter optagelser til efteråret og har en planlagt premiere i efteråret 2017.

Janus Metz har scoret et brandvarmt cast i form af Shia LaBeouf og Stellan Skarsgaard, der skal spille henholdsvis den iltre, krølhårede McEnroe og Borgs træner. Rollen som den mere kølige Borg selv indtages af svenske Sverrir Gudnason.

Her nedenfor kan du se en legendarisk tiebreak mellem de to spillere i Wimbledon-finalen i 1980, som Björn Bog endte med at vinde. De to rivaler mødtes i alt 14 gange i officielle kampe med syv sejre til hver.

Læs også: En anmeldelse af Shia LaBeouf – manden, ikke værket

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af