Alexander Skarsgård sender aberne i kamp i ny trailer til ‘The Legend of Tarzan’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sommeren står som altid i blockbusterens tegn. Inden længe kommer ‘Independence Day’-fortsættelsen, senere nummer fem i rækken af ‘Ice Age’-film og bagefter ‘The Legend of Tarzan’, hvor Alexander Skarsgård for lov til at svinge sig i lianerne og demonstrere sin trimmede krop, som der angiveligt ligger fire måneders intensiv træning og kyllingediæt bag.

Filmen har fået en ny trailer, der i første halvdel udfolder den historie, vi allerede kender om Tarzans barndom. Men nu har han fået lidt mere tøj på og bor i London med sin kone Jane (Margot Robbie), der øjensynligt stadig er en damsel in distress. I ‘The Legend of Tarzan’ vender Tarzan tilbage til Congo som udsendt fra Parlamentet, men Tarzan er blot en brik i en større ondsindet plan fra den belgiske Captain Leon Rom (Christoph Waltz), der er direkte baseret på tegnefilmens Clayton-karakter. Men Tarzan vil ikke lade sig trække rundt i manegen.

Filmen er instrueret af David Yates, der har hele fire ‘Harry Potter’-film i bagagen, og som også står bag den ventede spin-off/prequel ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’.

‘The Legend of Tarzan’ får dansk premiere den 14. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af