Bob Odenkirk skal spille journalist, alenefar og stofmisbruger i ny AMC-serie

Bob Odenkirk skal spille journalist, alenefar og stofmisbruger i ny AMC-serie

Han startede som komiker og endte som feteret dramaskuespiller. 53-årige Bob Odenkirk mestrer stadig både humoren og alvoren og med sin uforglemmelige Saul Goodman i AMC’s ‘Breaking Bad’ og ‘Better Call Saul’, er der ingen tvivl om, hvorfor kabelkanalen nu holder fast i Odenkirk.

I følge The Playlist har Odenkirk landet endnu en betydelig rolle. Han skal spille New York Times-skribenten og forfatter David Carr i AMC’s nye miniserie ‘The Night of the Gun’ baseret på Carrs erindringer. Carr, der døde af kræft som 58-årig, levede et begivenhedsrigt liv, præget af et årelangt kokainmisbrug, kampen for at genvinde forældremyndigheden og opfostre sine to døtre, samt en benhård kræftsygdom.

Bogen ‘The Night of the Gun’ er en anderledes selvbiografi, hvor Carr interviewer folk fra hans fortid om ham selv. Om det greb tages med i serien er op til Shawn Ryan (‘The Get Down’) og Eileen Myers (‘Masters of Sex’), der skal stå for manuskriptet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af