Daniel Day-Lewis genforenes med ‘There Will Be Blood’-instruktør Paul Thomas Anderson

Daniel Day-Lewis genforenes med ‘There Will Be Blood’-instruktør Paul Thomas Anderson

Det er velsagtens en af de bedste filmrelaterede nyheder i lang tid: Paul Thomas Anderson og Daniel Day-Lewis genoptager samarbejdet fra ‘There Will Be Blood’, instruktørens mesterværk fra 2007 og en af de bedste film fra sidste årti. Det skriver The Playlist.

Deres nye samarbejde bliver en film, som kommer til at handle om modebranchen i 1950’ernes New York, og det var nok de færreste, der havde forudset, at det lige var det emne, som Paul Thomas Anderson ville kaste sig over som sit næste projekt.

Daniel Day-Lewis har i skrivende stund ikke sat sin signatur på kontrakten, men skulle være meget interesseret i at blive en del af filmen. Den britiske skuespiller er som bekendt ikke kendt som typen, der laver tonsvis af film – han har kun lavet fem film siden 1997. For to af dem, ‘There Will Be Blood’ og Steven Spielbergs ‘Lincoln’, vandt Daniel Day-Lewis en Oscar for bedste skuespiller (han har modtaget prisen tre gange i alt).

Der bliver tale om Paul Thomas Andersons ottende film. Senest leverede han sidste år ‘Inherent Vice’ med Joaquin Phoenix i hovedrollen. Med Daniel Day-Lewis på rollelisten er det svært ikke at sætte forventningerne helt i vejret til Andersons næste projekt. Instruktøren er dog stadig i færd med at skrive manuskriptet, så der kommer nok til at gå en rum tid, før vi kan forvente at se filmen i biografen.

Læs også: Paul Thomas Anderson – hans film rangeret fra værst til bedst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af