Deadpool dukker op i slutningen af japansk ‘X-Men: Apocalypse’-trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De såkaldte post-credit-scener er blevet et fænomen i sig selv i superheltefilm, men en post-credit-scene til en trailer? Det har vi vist ikke set før.

Det bemærker Ryan Reynolds’ Deadpool da også selv, da han dukker op i slutningen af den japanske trailer til den nye ‘X-Men: Apocalypse’ med et »hi Japan«. Her oplister han en række fun facts om traileren, som måske ikke alle sammen skal tages for gode vare.

Reynolds antisuperhelt har adskillige gange indtaget forskellige sammenhænge uden om filmenes univers, og vi har for eksempel tidligere set ham crashe sin egen honest trailer. En smart indgang til at holde liv i karakteren, mens vi venter på ‘Deadpool 2’, der lander i biograferne næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af