Lyt til Soundvenue Filmcast: ’Preacher’, Clooney, Zlatan og andre store egoer

Lyt til Soundvenue Filmcast: ’Preacher’, Clooney, Zlatan og andre store egoer

Mennesker, der stikker ud fra samfundets gråmelerede masse, er i centrum for den nye udgave af Soundvenue Filmcast.

I Jodie Fosters finanskrisethriller ’Money Monster’ tager Jack O’Connells vrede arbejderdreng George Clooneys selvfede tv-vært som gidsel for rullende kameraer. Det bliver til en besk kritik af de grådige kapitalister, men spørgsmålet er, om Foster & co. går over stregen? Kan ’Money Monster’ overhovedet forsvares moralsk?

Det diskuterer vi, før det skal handle om sportsfilm – på en måde, så også sportshaderne forhåbentligt får noget ud af at lytte med. Den nye dokumentarfiom ’Zlatans unge år’ skildrer den svenske fodboldener Zlatan Ibrahimovic’ vej fra Malmøs ghetto til fuldfed verdensberømmelse. Men siger den også noget om det skandinaviske velfærdssystems forhold til enere, der stikker ud og går mod konventionerne? Og hvad skal der til for, at en film om sportens store personligheder bliver relevant for andre end sportstosserne?

Vi dykker ned i genren, men allerførst skal det handle om den nye, længe ventede serie ’Preacher’. Den bygger på en anerkendt tegneserie, har Seth Rogen og Evan Goldberg (’Pineapple Express’, ’This Is the End’) som bagmænd og er både mystisk, overnaturlig og ekstremt voldelig. Som altid skal vi også omkring hurtigrunden og streaminganbefalinger på 30 sekunder.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af