Mads Mikkelsen forsvarer ‘Rogue One’ efter foruroligende reshoot-rygter

Mads Mikkelsen forsvarer ‘Rogue One’ efter foruroligende reshoot-rygter
Mads Mikkelsen i 'Hannibal'

Da det blev offentliggjort, at ‘Rogue One: A Star Wars Story’ skulle igennem reshoots, efter Disneys topchefer og -producenter ikke var begejstret for filmen, begyndte mange at frygte det værste for den nye Star Wars-spinoff. Og da det lidt under en uge senere kom frem, at nye instruktører var hevet ind for at fuldføre scenerne, og at de nye optagelser ville vare hele seks uger, spredte rygterne sig som en steppebrand: Er ‘Star Wars: Rogue One’ et flop?

Mads Mikkelsen, der formentlig skal spille Felicity Jones’ karakters far, har nu udtalt til The Independent, at der ikke er noget at bekymre sig om.

»Alle de store film, jeg har været med i, har haft reshoots, det er en del af deres budget. Enten er de ikke tilfredse med en scene og den måde, vi spillede den, eller også er der noget, de gerne vil tilføje«, siger danskeren og fortsætter:

»Det er ikke en ny ting, det sker med alle film. Om det er noget større eller mindre, har jeg ingen idé om, jeg har ikke noget at sammenligne med. Det er den samme film, de tilføjer bare lidt her og der for at lave den sidste finish. Det er mit indtryk«.

På trods af de beroligende ord fra en ikke overraskende loyal skuespiller lader det nu alligevel til, at der kan være tale om store ændringer. I følge Making Star Wars er det hele 40 procent af filmen, der skal skydes om, og selvom Disney forsikrer om, at der bare er tale om lidt småjusteringer for at skabe den bedste film, skulle studiecheferne angiveligt have været meget utilfredse med instruktøren Gareth Edwards meget seriøse, krigsfilmslignende ‘Rogue One’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af