Mel Gibson på vej med opfølger til ‘The Passion of the Christ’

Mel Gibson på vej med opfølger til ‘The Passion of the Christ’

For ti år siden kørte alt på skinner for Mel Gibson. I 2004 instruerede han ‘The Passion of the Christ’, som blev en kæmpesucces, og to år efter fulgte han den op med den fænomenale ‘Apocalypto’. Senere samme år styrtdykkede Gibsons karriere, da han fik udtalt sig antisemitisk efter at være blevet stoppet af en betjent for at køre spirituskørsel – og efterfølgende blev lagt for had i Hollywood.

Vejen tilbage til toppen har været lang, men 2016 ligner året, hvor Gibson gør comeback. Han var på Cannes-festivalen med ‘Blood Father’, hvor han spiller hovedrollen, og senere på året kommer hans potentielle awards season-kandidat, anden verdenskrigsdramaet ‘Hacksaw Ridge’. Man kunne derfor fristes til at tro, at Mel Gibson ville være varsom med kontroversielle projekter fra nu af.

Seneste nyt på Mel Gibson-fronten tyder dog på, at det ikke er tilfældet. Sammen med sin faste manuskriptforfatter, Randall Wallace, arbejder Gibson nu på en opfølger på ‘The Passion of the Christ’, der vil fokusere på genopstandelsen. Det skriver The Hollywood Reporter. Originalen var som bekendt lidt af et blodbad og blev anklaget for at være antisemitisk, men tjente alligevel mere end 600 millioner dollars, selvom den var på aramæisk. Til dato er filmen den bedst tjenende film i USA nogensinde med en R-rating – selv ‘Deadpool’ kunne ikke overgå Jesus.

»Det evangeliske miljø regner ‘The Passion of the Christ’ for den største film nogensinde til at komme ud af Hollywood, og de bliver ved med at fortælle os, at en opfølger vil blive endnu større«, har manuskriptforfatteren Wallace udtalt. Endnu er det ikke sikkert, at projektet bliver ført ud i livet.

Læs også: Filmstjernernes største politiske fuck-ups

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af