Sacha Baron Cohen laver det amerikanske remake af ‘Klovn’

Sacha Baron Cohen laver det amerikanske remake af ‘Klovn’

Da Sacha Baron Cohen så ‘Klovn: The Movie’ – og specifikt den scene, hvor Frank giver svigermor en pearl necklace – grinede han så eftertrykkeligt, at han måtte kontakte de to herrer bag filmen. Casper Christensen og Frank Hvam har siden arbejdet sammen med Cohen på manuskriptet til filmen ‘The Lesbian’, og nu fortsætter samarbejdet mellem trioen.

Sacha Baron Cohen har nemlig købt de amerikanske rettigheder til ‘Klovn’-filmen, skriver BT. Rettighederne til remaket blev allerede købt for fire år siden af Warner Bros., men nu har Sacha Baron Cohens selskab Four by Two Films taget over.

»(…) Det er faktisk kun en uge siden, aftalen blev indgået med ham og hans selskab, så det hele er nyt for Frank og mig. Det har været en meget intens proces«, fortæller Casper Christensen til BT.

Ved opkøbet af rettighederne i 2012 blev det planlagt, at Danny McBride (‘Pineapple Express’) skulle spille enten Casper eller Frank, men det er ikke til at sige, om samme aftale stadig gælder, uddyber Christensen. På amerikansk kommer filmen lidet overraskende til at hedde…. ‘Clown’.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af