Stærk kvindebesætning til ny ‘Ocean’s Eleven’-film: Cate Blanchett m.fl. bekræftet

Stærk kvindebesætning til ny ‘Ocean’s Eleven’-film: Cate Blanchett m.fl. bekræftet

At sexisme er kommet på dagsordenen i Hollywood, manifesterer sig soleklart i det faktum, at en ny ‘Ocean’s Eleven’-film med en ren kvindebesætning med Sandra Bullock i spidsen er på vej. Projektet, der blev offentliggjort sidste efterår, vil blive instrueret af Gary Ross (‘The Hunger Games’), imens også Steven Soderbergh, der instruerede trilogien fra starten af 00’erne, er involveret.

Nu er der nyt om, hvem (nogle af) Bullocks medskuespillerinder bliver, og der er tale om noget af et stjernehold. Rygterne om, at Cate Blanchett ville medvirke, er blevet bekræftet, imens også Helena Bonham Carter, Mindy Kaling og højst sandsynligt også Elizabeth Banks tilslutter sig det solide cast. Til gengæld lader det til, at en tætpakket kalender vil forhindre Jennifer Lawrence i at spille med.

Filmen bærer på stående fod arbejdstitlen ‘Ocean’s Ocho’, og indspilningerne vil efter planen blive påbegyndt i løbet af efteråret eller vinteren i New York.

Læs også: Nye toner i Hollywood: Disse prominente skuespillerinder erobrer roller skrevet til mænd

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af