White-trash Shia LaBeouf og pulserende soundtrack: Se traileren til Cannes-favoritten ‘American Honey’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ved årets Cannes-festival var Andrea Arnolds roadtrip-ekstase ‘American Honey’ en af de film, der skilte vandene mest. Dem, der elskede den, elskede den dog virkelig, og den rejste da også hjem fra Sydfrankrig med Juryens pris (tredjepræmen) – i øvrigt tredje gang, den 55-årige Arnold modtog netop den pris.

Nu er der kommet en trailer til den 2 timer og 40 minutter lange film, og den leverer et overflødighedshorn af indtryk.

Vi møder den debuterende, 19-årige Sasha Lane, der spiller den unge Star, som flygter fra sit white trash-hjem for at tilslutte sig en gruppe af magasinsælgere på deres rejse gennem USA. Det lyder måske ikke ophidsende på papiret, men Star bliver forført og fascineret af gruppens leder og bedste sælger Jake (Shia LaBeouf), og filmen inkarnerer fællesskabet, frihedsfornemmelsen og den ekstatiske lykke, der regerer i den lille bus.

Første trailer er en hårdtslående, pumpende sag, der skrider sikkert frem til først tonerne af Carnages ‘I Like Tuh’, men hvor vi også hurtigt bliver klar over, at alvoren lurer lige under overfladen.

Vores filmredaktør var stærkt begejstret for ‘American Honey’ efter at have set den i Cannes.

‘American Honey’ har endnu ikke en dansk premieredato.

Læs også: De 10 bedste film, vi så på Cannes-festivalen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af