Andrew Garfield går i krig uden våben i Mel Gibsons ‘Hacksaw Ridge’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med en amerikansk premieredato i november og en humanistisk fortælling om en amerikansk krigshelt virker det sandsynligt, at Mel Gibsons krigsdrama ’Hacksaw Ridge’ – hans første spillefilm i 10 år – vil være blandt de tunge drenge, når næste års Oscar-priser skal fordeles.

Filmen beretter den autentiske historie om krigslægen Desmond Doss (Andrew Garfield), der udførte historiske heltegerninger under et af Anden Verdenskrigs mest blodige slag i Okinawa, selv om han nægtede at bære våben.

Traileren udfoldes til lyden af højstemte strygere, mens Garfields religiøse soldat går fra latterliggørelse i hæren til heltestatus. Mel Gibson har tidligere vist sit sikre greb om store produktionsapparater i ’Apocalypto’ og ’Braveheart’, og i ’Hacksaw Ridge’-forsmagen fremkalder han igen adrenalin i storstilede krigsscener – med historiens måske reneste granatflugter undervejs.

Garfield får blandt andet følgeskab af Vince Vaughn, Sam Worthington, Teresa Palmer og Hugo Weaving i ’Hacksaw Ridge’, der endnu ikke har fået en dansk udgivelsesdato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af