Eddie Redmaynes monstre spreder frygt i ny trailer til Harry Potter-spinoffen ’Fantastic Beasts and Where to Find Them’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vanen tro vælter det ud med trailers fra årets Comic Con, hvor navnlig glimt fra kommende superheltefilm øses ud til en frådende fanskare. Der er dog også plads til storfilm uden forankring i tegneseriens verden, herunder Harry Potter-spinoffen ’Fantastic Beasts and Where to Find Them’.

Filmen, der markerer første del af en trilogi, er baseret på J.K. Rowlings spinoff-prequel af samme navn, hvor troldmanden Newt Scamander – forfatteren bag titlens Hogwarts-lærebog – samler mystiske væsener fra den magiske verdens afkroge, men mister kontrollen over dem med stor ravage til følge.

John Williams’ allerede ikoniske ‘Harry Potter’-tema akkompagnerer Scamanders strabadser i traileren, der lægger sig i forlængelse af moderseriens udtryk med et eventyrligt miks af farefuld action og comic relief. Eddie Redmayne indtager hovedrollen som Scamander og suppleres af Katherine Waterston (‘Inherent Vice’), Carmen Ejogo (‘Selma’) og Colin Farrell, mens David Yates levendegør Rowlings manuskript bag kameraet.

’Fantastic Beasts and Where to Find Them’ får dansk biografpremiere 17. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af