Jon Stewart smider Colbert væk fra værtsstolen – går til angreb på Trump i arrigt indslag

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For os, der har savnet Jon Stewarts dagsordensættende satire siden hans afsked fra ’The Daily Show’, var hans visit hos bonkammeraten Stephen Colbert i ’The Late Show’ et tiltrængt fix.

Efter de to satirikere havde danset glæden ud over den chikaneanklagede Fox News-chef Roger Ailes’ tilbagetrædelse, smed Stewart sin tidligere lærling ned fra stolen og overtog taktstokkerne i en ti minutter lang rant med Donald Trump som skydeskive.

Segmentet mindede ikke så lidt om Stewarts tidligere bedrifter i ’The Daily Show’, men mod slutningen pakkede han den ironiske distance væk og lagde ansigtet i alvorlige furer, idet han henvendte sig til Trump og hans støtter: »Det her land er ikke jeres. I ejer det ikke! I ejer ikke patriotisme eller kristendom, og I ejer fandme heller ikke respekten for militæret, politiet eller brandvæsenet«.

Han stoppede først, da Colbert afbrød ham med et tågehorn. Se hele indslaget i videoen ovenfor.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af