Se rablende ‘Suicide Squad’-trailer med fokus på Jared Letos Joker

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man gør nok klogt i at vælge sine ’Suicide Squad’-trailers med omhu, for vi har efterhånden fået så mange smagsprøver, at man spekulerer på, om den færdige film overhovedet kan fremvise dugfrisk materiale.

Når det nu endelig skal være, er den seneste trailer til David Ayers øjensynligt uregerlige actionorgie for skurkagtige galninge en pirrende optakt med sit ensidige fokus på Jared Letos Joker. Anekdoterne om den tidligere Oscar-vinders ekstreme method acting på settet – med anal beads og døde rotter som rekvisitter – har katapulteret filmverdens kollektive nysgerrighed mod uanede højder: Kan Leto matche Ledger og Nicholson?

Dømt ud fra traileren, der igen udfolder sig til de højstemte toner af Queen, leverer skuespilleren et rablende, unikt indblik i Batmans psykotiske dødsfjende. Om han reelt lever op til hypen, får vi svar på den 11. august, når ’Suicide Squad’ rammer biograferne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af