Jared Letos method acting: Sendte anal beads og kondomer til ‘Suicide Squad’-medlemmer

Jared Letos method acting: Sendte anal beads og kondomer til ‘Suicide Squad’-medlemmer

Vi har alle hørt historierne om Heath Ledgers nærmest sygelige dedikation til rollen som The Joker i ‘The Dark Knight’: Hvordan han spærrede sig ind i sin lejlighed i månedsvis og holdt sig søvnløs for at levere, hands down, sit livs bedste rolle. Forventningerne er derfor også store til Jared Letos Joker i ‘Suicide Squad’, men når det kommer til grænseløs method acting, så når Leto fint Ledgers dedikation.

Han har tidligere fortalt, at han sendte patroner og døde rotter til sine medspillere, men her stopper galskaben ikke.

Leto fortalte E!, at han sendte anal beads og brugte kondommer til sine medspillere for at skabe en bestemt stemning på settet. »Jeg gjorde en masse ting for at skabe dynamik og spontanitet og nedbryde de mure, der kunne være. Jokeren er én, der ikke respekterer andre folks personlige områder eller grænser«.

Og co-star Margot Robbie stemmer da også i, når det kommer til Letos halvklamme metoder og deres virkning: »Jeg kan slet ikke begynde at forklare, alle de ting jeg fik (fra Jared, red.). På det tidspunkt følte jeg, at jeg kendte Jokeren lidt, så det var ikke alarmerende, men ja, der var mange gange, hvor jeg ikke anede, hvad jeg skulle forvente af Jared«.

Hvem siger også at method acting behøves at være en indre process?

‘Suicide Squad’ får premiere den 11. august.

Læs også: Se den første officielle trailer til ‘Suicide Squad’ – med Jared Leto som Jokeren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af