Stjernesvømmer skulle have spillet Tarzan – indtil han medvirkede i ’SNL’

Stjernesvømmer skulle have spillet Tarzan – indtil han medvirkede i ’SNL’

Som bekendt indtager Alexander Skarsgård titelrollen i ’The Legend of Tarzan’, men filmens producent Jerry Weintraub havde længe en anden ‘skuespiller’ i tankerne.

Han var opsat på at give stjernesvømmeren Michael Phelps sin filmdebut i den ikoniske rolle, der i 30’erne og 40’erne blev inkarneret af en anden svømmer, Johnny Weissmuller. I en Vanity Fair-artikel om ‘Tarzan’-filmens kvindelige stjerne Margot Robbie afsløres det, hvordan Weintraub blev høj ved tanken om at introducere en ny vandhund på det hvide lærred: »Alle reporterne vil sige: ‘Weintraub fandt den nye Johnny Weissmuller!’«.

Det ændrede sig dog brat, da produceren bevidnede Phelps’ lidet duperende indsats i sketchshowet ’Saturday Night Live’: »Det her er ikke Tarzan!«, råbte han. »Det her er ikke Johnny Weissmuller! Hvorfor var der ingen, der fortalte mig, at han var en klovn? Sluk det, for helvede!«

’The Legend of Tarzan’ får dansk biografpremiere på torsdag. Se Phelps’ diskvalificerende SNL-monolog herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af