’T2: Trainspotting’-teaser samler firkløveret på ny

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danny Boyle tager mildt sagt en chance, når han tyve år efter den første ’Trainspotting’-film begår en fortsættelse til det viltre mesterværk med samme cast – Ewan McGregor som Mark Renton, Ewen Bremner som Spud, Jonny Lee Miller som Sick Boy og Robert Carlyle som slagsbroren Begbie.

Den første teaser er blot med til at øge forventningspresset, da den genbruger tonerne af Iggy Pops ’Lust for Life’ og refererer specifikt til en af originalens mest mindeværdige billeder: Det kokain- og – i Begbies tilfælde – alkoholafhængige firkløver stående på en togperron i udkanten af Edinburgh.

Udtrykket er det samme i den korte teaser, men spørgsmålet er, om ’T2: Trainspotting’ vil videreføre forgængerens hyperaktive nerve – tænk på klubscenen, hvor sexlysten overmander Renton eller hans kolde tyrker med baby på loftet og Underworld på soundtracket – nu hvor tyve år er passeret, og den ungdommelige vildskab hører til fortiden.

Ingen detaljer er endnu sluppet ud om filmens plot, men det vil angiveligt løsrive sig betydeligt fra ’Trainspotting’-forfatteren Irvine Welshs opfølger ’Porno’. De endelige svar får vi først, når ’T2: Trainspotting’ rammer de danske biografer den 2. marts 2017.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af