‘Boyhood’-instruktørs nye krigsdrama øjner stærkt mandligt cast

‘Boyhood’-instruktørs nye krigsdrama øjner stærkt mandligt cast

Richard Linklaters ‘Everybody Wants Some!!’ er knapt nok landet i de danske biografer, før den hyperaktive instruktør allerede har fingrene i et nyt projekt. Ifølge Variety bliver Linklaters næste bidrag til det store lærred en filmatisering af Darryl Ponicsans bog ‘Last Flag Flying’, og et stjernespækketcast synes at forme sig.

Både Steve Carell, Bryan Cranston og Laurence Fishburne er på tale som filmens tre hovedroller, men ingen har skrevet under på noget endnu. Produktionen af filmen har nemlig kun taget de første spæde skridt, og indtil videre er det kun sikkert, at Amazon vil finansiere og distribuere.

‘Last Flag Flying’ er i bogforlægget en tematisk efterfølger til ‘The Last Detail’, som blev filmatiseret i 1973 med Jack Nicholson. Dengang fulgte man to af flådens mænd Billy og Mule fragte en kollega til fængslet. ‘Last Flag Flying’ foregår 34 år senere, hvor de tre mænd igen mødes. Den fængslede mand er nu fri, men tynget af sorg, fordi han mistede sin søn under Irak-krigen, og sammen skal de tre mænd fragte hans lig hjem.

Det lyder som et markant skridt væk fra Linklaters’ hverdaglige hyldester som ‘Boyhood’ og ‘Everybody Wants Some!!’, som det skuer over mod hans mere storstilede eskapader som ‘Me & Orson Welles’ og ‘The Newton Boys’. Forhåbentlig bliver ‘Last Flag Flying’ dog markant bedre end de to.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af