Den første trailer til Mikkel Munch-Fals’ ’Swinger’ byder på utroskab i en swingerklub

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Du har været mig utro – i en swingerklub!«

Den danske provocateur Mikkel Munch-Fals tvinger os til at afstøve de omvendte snabelsko med komedien ’Swinger’, hans anden spillefilm efter ’Smukke mennesker’ fra 2010.

’Swinger’ følger den midaldrende stivstikker Adam, der trods – eller på grund af? – parcelhusfamilie i Hundige er kørt død i tilværelsen på halvvejen. Hans årlige weekendtur i swingerklub med konen giver ikke længere den fornødne saltvandsindsprøjtning til hverdagens rutiner, og i længslen efter at genfinde ungdommens glød forelsker han sig hovedkulds i den betydeligt yngre Patricia.

Munch-Fals er en mester til at bortskrælle forstadslivets parcelhusfacade og udstille vores tabubelagte særheder, og traileren til ’Swinger’ glimrer flere steder med herligt tåkrummende dialog. Komedien virker dog blidere end det Todd Solondz-inspirerede ensemble-dramedy ’Smukke mennesker’, der bød på forbudt seksualitet i fuldt flor, men det er muligt, at traileren har nedtonet provokationen.

Martin Buch og Mille Dinesen spiller filmens kriseramte ægtepar, mens Rasmus Botoft, Birthe Neumann og Lisbeth Wulff også er blandt swinger-gæsterne. Filmen får biografpremiere den 22. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af