’Game of Thrones’-skabere løfter lidt af sløret for næste sæson

’Game of Thrones’-skabere løfter lidt af sløret for næste sæson

Sjette sæson af ’Game of Thrones’ er netop slut, og den endte med at blive nomineret til hele 23 Emmys. Serien har om nogen fået fans verden til at hungre efter at få at vide, hvad der sker næste gang, og nu løfter seriens bagmænd, David Benioff og D.B. Weiss, lidt af sløret for, hvad skæbnen indeholder for en af series helt centrale karakterer.

»Rigtig meget af næste sæson kommer til at handle om, hvad Cerseis mindset er, og hvem hun er«, fortæller de to serieskabere i et interview med Deadline.com om Cersei Lannister.

»Cersei har bestemt gjort en masse forfærdelige ting i sit liv, og hun kunne være en meget ond person, men en formildende omstændighed ved hende er, hvor oprigtigt hun elskede sine børn«, siger de og fortsætter:

»Nu er de alle sammen væk, og jeg tror, at det bliver meget interessant for os. Hvem er hun uden sine børn? Det er noget, vi får svaret på i næste ssæson«.

Syvende sæson af ’Game of Thrones’, der bliver den næstsidste og kommer til at bestå af syv afsnit, får premiere næste sommer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af