Jared Letos fem vildeste pranks under optagelserne til ’Suicide Squad’

Jared Letos fem vildeste pranks under optagelserne til ’Suicide Squad’

»They’re going to lock me away in a box after his movie comes out« har Jared Leto udtalt om sin rolle som superskurken Jokeren i den biografaktuelle ’Suicide Squad’ – og skuespilleren har da også i den grad fået opmærksomhed  for sin ekstreme tilgang til method acting og sine bizarre pranks under filmens optagelser.

Vi har her samlet fem af de mest vanvittige pranks som ’30 Second to Mars’-forsangeren har præsteret – men det er ikke for sarte sjæle. Nu er I advaret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skræmte holdet med død gris

Jared Leto havde nogle store sko at udfylde efter Heath Ledgers dødbringende præstation som Batmans ærkeskurk i ’The Dark Knight’. Og Letos dedikation til Joker-rollen skal der ikke herske nogen tvivl om – det fik holdet på ’Suicide Squad’ hurtigt at føle.

Leto var ikke med i filmens opstart, derfor sendte han kollegaerne en ganske særlig hilsen fra ’The Clown Prince of Crime’. Han fik nemlig leveret en død gris med medfølgende in character-videobesked på settet. Viola Davis, der spiller regeringsagenten Amanda Waller, har således fortalt til Vanity Fair, at Leto fik en håndlager til at møde op i skuespillernes øvelokale og klaske den døde gris på bordet (som man siger).

Adewale Akinnuoye-Agbaje, som spiller skurken Killer Croc, har senere fortalt, at holdet faktisk sendte grisen tilbage til Leto med deres egen personlige besked. Dermed var stilen lagt og bolden givet op – men Leto var slet ikke færdig med at begave sine medspillere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Will Smith fik patroner

Will Smith har fortalt, at han aldrig har mødt Jared Leto, men kun The Joker. Leto skulle eftersigende været forblevet in character som den neonfarve-hårede stjernepsykopat under hele forløbet og aldrig have udvekslet et ord med Smith og de andre kollegaer, når kameraerne var slukket.

Men Smith blev ikke snydt for en lille erkendtlighed. Leto skulle nemlig, ifølge medspiller Adam Beach, have sendt Hollywood-stjernen patroner og et håndskrevet brev.

Taget i betragtning at Smith spiller mesterskytten og lejemorderen Deadshot, giver gaven mening, men den truende og ildevarslende undertone kan ikke misforstås. Viola Davis har også afsløret, at hun ligeledes modtog en kasse patroner fra Leto, der var i vildt gavehumør under hele forløbet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sendte Margot Robbie en levende rotte

Kærlighed kan udtrykkes på mange måder. Det bevidste Leto under optagelserne til ’Suicide Squad’, hvor han sendte en noget særpræget kærlighedserklæring til sin medspiller Margot Robbie, der spiller Mr. J.’s love interest og medsammensvorne Harley Quinn.

Robbie modtog nemlig en sort boks med en levende rotte og et kærlighedsbrev. Først blev Robbie chokeret, men endte faktisk med at påskønne den mærkværdige gave og Letos dybe engagement. ’The Legend of Tarzan’-skuespillerinden endte sågar med at beholde rotten som kæledyr. Men da hendes udlejer ikke påskønnede det, måtte Robbie skille sig af med gnaveren, der havde fået tilnavnet Rat Rat.

Den vanvittige krølle på historien er, at rotten faktisk er endt hos ’Hellboy’-instruktør Guillermo del Toro, og nu hedder Venustiano. I februar delte han således et billede af sit nye kæledyr på Twitter:

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Analkugler og brugte kondomer

»Jokeren er én, som ikke respekterer personlige rum og grænser« har Leto udtalt, og skuespilleren brød da også disse på det groveste, da han valgte at sende analkugler og brugte kondomer til sine ’Suicide Squad’-kollegaer.

Hvad ordet ’brugte’ dækker over, er ikke blevet helt præciseret, men instruktør David Ayer har forsøgt at berolige gemytterne med, at kondomerne blot var blevet pillet ud af pakken. Derimod har medspiller Adewale Akinnuoye-Agbaje fortalt, at han modtog et ’sticky’ Playboy-magasin fra Jokeren. Hvorvidt det var Letos egne safter, melder historien intet om, men i så fald burde skuespillerens mentale tilstand måske tjekkes en ekstra gang. Men som Jokeren formentlig ville sige: »why som serious?«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jared Leto leverer en gave fra Jokeren til Jimmy Fallon

Et af de store samtaleemner, når ’Sucide Squad’-holdet og Jared Leto har været på presserunder i diverse talkshows og magasiner, har selvsagt været Letos forstyrrede method-acting og de grænseoverskridende pranks. Så da Leto gæstede ’The Tonight Show’ med Jimmy Fallon, havde han selvfølgelig endnu et kort i ærmet.

Leto overbringer talkshow-værten en gave fra Jokeren – og da en noget skeptisk Fallon tager låget af æsken, får han sig noget af en overraskelse, da han ser pakkens indhold: en levende slange! Men bagefter får de heldigvis det gode humør tilbage, da Fallon læser Mr. J.’s lille hilsen til ham:

»Dear, sweet Jimmy, please enjoy my snake. It’s long and skinny and tasty to take«

Og den lader vi lige stå lidt…

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af