Julen i år bliver spækket med tæsk og tilsvininger – se første fuck-fyldte trailer til ‘Bad Santa 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Igår fik vi første trailer til Billy Bob Thorntons kommende Amazon-serie ‘Goliath’, hvor den 61-årige skuespiller igen kaster sig ud i at spille antihelt, som han mestrer. En af hans mest elskede en af slagsen, var rollen som Willie Soke i Terry Swigoffs frække, sorte og skægge ‘Bad Santa’, der på trods af sit underlødige udtryk ramte rent ind hos anmelderne med solid humor og Thorntons karisma.

En 2’er til den nu 13 år gamle film er på vej fra instruktøren Mark Waters (‘Mean Girls’), og den første trailer er ligeså farlig, som man kunne have forventet det. Der bliver uddelt tæsk til julemænd og råbt edere i spandevis, mens bare bryster og buksepilleri bliver serveret råt for usødet. Humoren synes stadig skarp her i traileren til filmen, hvor børnenes julegaveønsker betegnes som »fucking swahili« og sidekicken Charlie som »one of those trolls that gangfucked Willy Wonka« – der bliver i det hele taget sagt virkelig meget »fuck« i traileren, der da også er havnet i ‘red band’-kategorien.

Ligesom i den første film, skal Willie og Charlie (Tony Cox) nappe nogle penge, og de får igen selskab af The Kid (Brett Kelly), mens Willies mor i form af Kathy Bates leverer en hulans masse postyr for sin søn.

‘Bad Santa 2’ får dansk premiere den 1. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af