Trailer: Amazons kommende ’Goliath’ med Billy Bob Thornton som advokat ser stemningsfuld ud

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Billy Bob Thornton har fået smag for tv-serier. Han spillede på eminent vis den psykopatiske Lorne Malvo i første sæson af den mesterlige antologiserie ’Fargo’, og nu skal han spille hovedrollen som fordrukken advokat i Amazons kommende ’Goliath’, der netop har fået sin første trailer.

Hans rolle lyder umiddelbart som en af de antihelte, som der er så mange af på tv, at man næsten kan fodre svin med dem. Han spiller den engang så succesrige advokat Billy, der nu er såkaldt ambulance chaser, en advokat der opsøger klienter på ulykkessteder, men en dag får muligheden for at revanchere sig mod det firma, der i sin tid strittede ham.

Men traileren ser stemningsfuld ud, og hvis der er nogen, der gøre en antihelt troværdig er det Billy Bob Thornton, så vi lader tvivlen komme serien til gode. Især fordi serien er en Amazon Original, hvilket efterhånden godt kan være en kvalitetsbetegnelse.

Amazon har tidligere stået den opfindsomme ’Mozart in the Jungle’ samt mesterværket ’Transparent’

Udover Billy Bob Thornton er Maria Bello og William Hurt også på rollelisten. Seriens får premiere 14. oktober, men en dansk premiere er endnu uvis.

Læs også: Billy Bob Thornton: Det eneste, jeg tilførte rollen, var en grim frisure

Læs også: Anmeldelse: ‘Transparent – sæson 2’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af