Lady Gaga får sin første hovedrolle i Bradley Coopers instruktørdebut

Lady Gaga får sin første hovedrolle i Bradley Coopers instruktørdebut

Der er tale om en debut for to af verdens største stjerner inden for hver deres felt, når optagelserne til ’A Star Is Born’ begynder i Californien i starten af 2017. Deadline.com skriver nemlig, at Warner Bros. har givet grønt lys for projektet, som skal instrueres af Bradley Cooper, og som Lady Gaga har hovedrollen i.

Bradley Cooper, der oprindeligt ville have Beyonce til at spille Lady Gagas rolle, har været nomineret til en Oscar for sine roller i ’American Sniper’, ’Silver Linings Playbook’ og ’American Hustle’, men ’A Star Is Born’ er hans debut som instruktør.

Lady Gaga er vant til at optræde på en scene, men hovedrollen i ’A Star Is Born’ er hendes første i en spillefilm, selvom hun har før prøvet kræfter med skuespillet i ’Sin City: A Dame to Kill For’ og ’American Horror Story’. Hun får rutineret støtte, for Bradley Cooper skal selv spille filmens anden hovedrolle.

Lady Gaga skal spille en sanger, der får succes på rekordtid, samtidig med at hendes kæreste og mentors karriere kører af sporet, og Lady Gaga skal selv skrive og optræde med original musik til filmen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af