’Luke Cage’ ser uoriginal ud i Netflix-trailer til udvidelse af Marvel-univers

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med den første trailer i fuld længde til Netflix’ kommende serie om Luke Cage, får vi nu mulighed for at vurdere, hvordan udvidelsen af streaminggigantens Marvel-univers ser ud. Og lad det være sagt med det samme: Det ser ikke for godt ud.

Efter et videnskabeligt forsøg får den tidligere straffefange Luke Cage superkræfter (uigennemtrængelig hud og overmenneskelig styrke), men som enhver superhelt nogensinde tøver han med at bruge dem. Til sidst beslutter han sig dog for, at bruge dem til beskytte de små erhvervsdrivende i bydelen Harlem på Manhattan i New York.

Ligesom sin byfælle og Marvel-kollega Daredevil, der huserer i kvarteret Hell’s Kitchen længere sydpå på Manhattan, micromanager Luke Cage et lille område af en storby, nemlig Harlem. En noget nemmere tjans end Batman, der skal beskytte en hel by (Gotham) eller Superman, der rutinemæssigt redder verden.

Til gengæld lyder soundtracket virkeligt lovende. Det er lige så street-inspireret og bastungt, som man kan forvente af en serie, der foregår i Harlem. Og så er det forfriskende at se en superhelteserie med så mange sorte skuespillere på rollelisten.

Udover Luke Cage, der spilles af Mike Colter, ses også Mahershala Ali (den glatte lobbyist Remy Danton i ’House of Cards), Frankie Faison (blandt andet ’Banshee) samt Rosario Dawson i et enkelt afsnit.

Luke Cage-karakteren har allerede optrådt i Netflix-serien ’Jessica Jones’, hvor han er gift med titelrollen. Det er meningen, at Netflix skal lave serier om Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og karateren Iron Fist, der alle overlapper hinanden med karakterer, skurke og New York, for til sidst alle at mødes i serien ’The Defenders’, der er under optagelse.

‘Luke Cage’ har premiere på Netflix 30. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af