Lukker rasende Amy Schumer sit show med dette tweet?

Lukker rasende Amy Schumer sit show med dette tweet?

Så sent som i januar blev Amy Schumers sktechshow, ’Inside Amy Schumer’, der kan ses på Comedy Central, forlænget med en femte sæson, men med et par kryptiske tweets kunne antyde Schumer, at showet er lukket.

»Jeg har ikke fyret Kurt. Han er ikke forfatter for mit show, for vi laver ikke showet mere. Der er ingen forfattere«, skriver og antyder dermed, at showet, der skulle være sendt januar 2017, ikke eksisterer længere.

The Hollywood Reporter har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Schumer eller hendes folk, men ingen har villet kommentere sagen.

Den ’Kurt’, Schumer refererer til, er komedieforfatteren Kurt Metzger, der er tilknyttet hendes show som forfatter. Han forsvarede på sociale meider i weekenden komikeren Aaron Glaser, der var blevet beskyldt for at have voldtaget flere kvinder.

Det fik Schumer til at tage afstand fra Metzger i flere tweets.

Et af de disse tweets såede altså tvivl om ’Inside Amy Schumers’ fremtid. Det er muligt, at Schumer hentydede til, at hun ikke arbejder på showet for tiden, fordi hun har travlt med andre projekter – blandt en standup-turne, der bringer hende til København til september, og hendes netop udgivne memoirer.

I så fald har hun formuleret sig klodset – hvilket ikke er første gang, det er sket, at nogen har gjort det på sociale medier – men hun ville hurtigt kunne have tilbagevist rygterne om showets lukning. Det har hun stadig ikke gjort.

Læs også: Amy Schumer bliver chefredaktør på Vouge – i to minutters sketch

Læs også: Amy Schumer kommer til Danmark

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af