Ny trailer: Jagten på Pablo Escobar udvikler sig til borgerkrig i hårdtpumpet anden sæson af ’Narcos’

Det er ingen spoiler at afsløre, at Pablo Escobar flygter fra fængslet i anden sæson af Netflix’ stort anlagte actiondrama ’Narcos’ om en af historiens største og mest hensynsløse narkobaroner.

Den nye trailer til anden sæson af Netflix-serien fokuserer nemlig på hans flugt og og det amerikanske politis efterfølgende menneskejagt i Columbia og byen Medellín, hvor Escobar voksede op og begyndte sin narkohandel. Hvis traileren er en troværdig indikation for resten af sæsonen, venter der en hårdtpumpet omgang action, der med ekstremt hurtig klipning fokuserer på de borgerkrigslignende tilstande, jagten på Escobar udløser, og mindre på det menneskelig drama.

Det menes, at Pablo Escobar var den rigeste forbrydere nogensinde og var god for 30 milliarder dollars, da han i 1980erne og starten af 1990erne stod for 80% af al import af kokain til USA. I serien spilles han af Wagner Moura, og det er stadig DEA-agenten Steve Murphy (Boyd Holbrook), der jagter ham.

Læs  også: Se den første fulde trailer til anden sæson af ‘Narcos’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af