Se den første fulde trailer til anden sæson af ‘Narcos’

Efter første sæsons store fortælling om narkotikasmugleren Pablo Escobars rejse mod underverdenens tinder, bliver det interessant at se, hvordan Netflix’ populære krimiserie ’Narcos’ udvikler sig i anden sæson. Virkelighedens begivenheder sætter visse begrænsninger for serien, men spørgsmålet er, hvor slavisk den vil holde sig til en autentisk kæde af hændelser.

Traileren giver ingen endegyldige svar, men gøder stemningen forud for anden sæson med eksplosioner, skududvekslinger og en lind strøm af kokain som hovedingredienser i DEA-agenternes indædte menneskejagt på den notoriske storforbryder.

Wagner Moura vender tilbage som Escobar, mens Pedro Pascal og Boyd Holbrook inkarnerer agenterne Javier Peña og Steve Murphy på ny. Anden sæson af ’Narcos’ rammer Netflix den 2. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af