Se den spændingsfulde trailer til Denis Villeneuves sci-fi ‘Arrival’ med Amy Adams og Jeremy Renner

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge fik vi første glimt af Denis Villeneuves kommende sci-fi-drama ‘Arrival’, hvor Amy Adams i rollen som lingvisten Dr. Louise Banks får til at opgave at tale en fremmed livsform på jorden til fornuft, så en ny verdenskrig kan undgås. Dengang forlod vi hende, da hun stod klar til at møde de ubudne gæster, men i filmens nu første rigtige trailer går vi længere med hende ind i deres verden.

Banks må med hjælp fra fysikeren Ian Donnelly (Jeremy Renner) og Oberst Weber (Forest Whitaker) forsøge at forstå og lære de fremmede organismers sprog, og det viser sig her, at de taler i tegn og symboler smukt illustreret på det hvide lærred, der skiller de to arter. Som kaosset synes mere og mere nærværende, holder Banks fast i at gå roligt til værks for at undgå misforståelser i den storladne og episksyngende trailer – det kan vi kalde en »proper introduction«.

Villeneuves ‘Prisoners’ og ‘Sicario’ viste hans stoiske ro og overblik i selv de mest hæsblæsende situationer, og vi håber hans sobre tilgang til de store menneskelige dramaer også er at finde i ‘Arrival’, som får dansk premiere den 10. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af