Se video: John Oliver udstiller DC og Marvel med gennemført kikset bud på ny film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De seneste år har biograferne budt på mange superheltefilm med mere, men i stigende grad mindre kendte superhelte. Tænk bare på superhelten Deadpool i filmen af samme navn (eller som John Oliver kalder den: ’Mean Spider-Man’) med Ryan Reynolds fra i år eller The Green Hornet.

Denne tendens med at genbruge de samme superhelte fra Marvels og DC’s tegneserieuniverser tager den engelske komiker John Oliver nu under kærlig, men bidsk behandling i et nyt segment fra hans HBO-show ’Last Week Tonight’. Til Hollywoods ideforladte chefer pitcher han en film om superhelten Johnny Strong, som John Oliver selv skabte i femte klasse.

Om dagen hedder han John Olivier – som IKKE er i familie med John Oliver – og er lidt af en tøsedreng, men fra skolen slutter og indtil aftensmaden bliver han til den »ukonventionelt flotte superhelt Johnny Strong«, der slås mod superhelte som Sengetidsmonsteret og klarinetlæreren mrs. Thomas.

Ifølge John Oliver er der masser af gode historier om Johnny Strong, som sagtens kan laves til en sommer-blockbuster.

Se hele det forrygende klip ovenfor.

’Johnny Strong’ kan – ifølge John Oliver – ses i biograferne næste sommer.

Læs også: John Oliver tvinges til at medvirke i Colberts parodi på Clinton-sang

Læs også: John Oliver sætter tænderne i dopingmisbrug – inklusiv forrygende fake video med ‘Veep’-komiker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af